Ondernemen

Antwoord voor bedrijven

Antwoord voor bedrijven

Ondernemers hebben te maken met veel regels die opgesteld zijn door de overheid. Alle overheidsinformatie vindt u makkelijk terug op één website.

Producten en diensten

Producten en diensten

In de producten- en dienstencatalogus vindt u zaken waarvoor u als ondernemer contact met de gemeente moet opnemen. Denk bijvoorbeeld aan het starten van uw onderneming of het uitbreiden ervan.

Smart ondernemen

Smart ondernemen

Wilt u slim ondernemen en staat u open voor hulp? Lees dan meer over de trajecten IkStartSmart en IkGroeiSmart van de Kamer van Koophandel.

Ondernemersverenigingen

Ondernemersverenigingen

In gemeente Lingewaal zijn twee ondernemersverenigingen actief, namelijk Industriële Vereniging Lingewaal (IVL)  en Middenstandsvereniging Hermid, Herwijnen.

Veilig ondernemen

Veilig ondernemen

Ondernemen is leuk. Maar het moet ook leuk blijven. Om schade en overlast te beperken en een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) in het leven geroepen.

@BorrelLinge

@BorrelLinge

Ondernemers, zzp-ers, winkeliers en werknemers uit omgeving Utrecht, De Betuwe en Asperen ontmoeten? Sluit dan eens aan bij de netwerkborrel van @BorrelLinge in Asperen, elke derde dinsdag van de maand.

Bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen

De gemeente verzorgt de uitgifte van industrie- en bedrijfsterreinen. In gemeente Lingewaal zijn negen bedrijventerreinen gevestigd.

Evenementen

Evenementen

Als u een evenement in de gemeente Lingewaal wilt organiseren, moet u met een aantal zaken rekening houden. In veel gevallen is een vergunning nodig, doorloop daarom eerst de evenementencheck. U ziet dan direct of en zo ja, welke aanvragen u moet doen.