Verordeningen en beleidsregels

Voor verordeningen van de gemeente Lingewaal verwijzen wij u naar het onderdeel OfficiĆ«le bekendmakingen van Overheid.nl, de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.
Vervallen versies van verordeningen kunt u terug vinden bij het onderdeel Lokale wet- en regelgeving.

Kunt u een verordening niet vinden, dan kunt u ook nog zoeken op het onderdeel Regelingen van gemeenten, provincies en waterschappen.

Direct naar veel gezochte regelingen

Beleidsregels

Beleidsregels zijn algemene regels over het gebruik van een bevoegdheid door een bestuursorgaan van de gemeente. Denk aan een besluit dat door de raad, het college of de burgemeester wordt genomen. Een beleidsregel vertelt hoe een bestuursorgaan belangen moet afwegen, feiten moet vaststellen, of wettelijke voorschriften moet uitleggen. 

De beleidsregels van de gemeente Lingewaal zijn niet allemaal opgenomen in het onderdeel OfficiĆ«le bekendmakingen van Overheid.nl, de wegwijzer naar informatie en diensten van alle overheden.

Als u een bepaalde beleidsregel niet kunt vinden, dan kunt u een mail sturen aan info@lingewaal.nl.  Dan sturen wij u een digitale versie van de beleidsregel.