Sociaal Team Lingewaal

Sociaal Team Lingewaal

Sociaal Team Lingewaal

Het Sociaal Team is er voor de inwoners van Lingewaal die het zelf (even) niet meer redden en hulp nodig hebben. Met de komst van het Sociaal Team is er één centraal punt in de gemeente waar u terecht kunt met uw vragen over zorg en ondersteuning.

Vertrouwenspersoon Wmo

Vertrouwenspersoon Wmo

Heeft u niemand in uw eigen omgeving om u te ondersteunen bij een gesprek met de Wmo-consulent of het Sociaal Team? Voelt u zich niet gehoord door hen of ervaart u deze niet als voldoende onafhankelijk? Neem dan contact op met de vertrouwenspersoon Wmo. 

Werkwijze

Werkwijze

Heeft u een vraag voor het Sociaal Team? Dan komt een medewerker van het team thuis bij u langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek brengt hij of zij samen met u uw vragen en persoonlijke situatie zo goed mogelijk in kaart.

Vertrouwenspersoon Jeugd

Vertrouwenspersoon Jeugd

De vertrouwenspersoon luistert, denkt met u mee, en komt op voor uw belangen door onvrede bespreekbaar te maken of bezwaar in te dienen. U schakelt een onafhankelijke vertrouwenspersoon gratis in.

Contact met het Sociaal Team

Contact

Als inwoner van Lingewaal kunt u contact opnemen met het Sociaal Team als u zelf hulp nodig heeft of als u zich zorgen maakt over een persoon of gezin in uw omgeving. U kunt contact opnemen via 06 - 13 13 05 55 of sociaalteam@lingewaal.nl.

Cliëntondersteuner

Cliëntondersteuner

De cliëntondersteuner luistert, denkt met u mee en geeft informatie en advies. De cliëntondersteuner werkt onafhankelijk van zorgaanbieders en gemeenten. Het inschakelen van een cliëntondersteuner kost u niets.