Schuldhulpverlening

Kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Avres. Avres heeft medewerkers die u kunnen helpen om de problemen op te lossen. Hoe eerder u komt, des te sneller kunnen uw problemen worden opgelost.

Avres geeft hulp en advies over geldzaken en helpt u om een oplossing te vinden. Daarna kan Avres u begeleiden bij het oplossen van de problemen. Er zijn geen kosten verbonden aan de adviezen, hulp en/ of begeleiding van Avres.

Avres bestaat sinds 1 januari 2016 uit de voormalige Regionale Sociale Dienst en Kredietbank Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (RSD AV) en Avelingen Groep.

Contact

Wilt u meer informatie over wat Avres doet of heeft u vragen over uw persoonlijke situatie? Kijk op www.avres.nl of stuur een e-mail naar info@rsdaov.nl. Wilt u persoonlijk advies? Kom dan van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur langs bij de balie van Avres op het Werkplein, Stadhuisplein 1, 4205 AZ Gorinchem. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met Avres via 0183-650200.