Over Lingewaal en West Betuwe

Op weg naar West Betuwe

Op weg naar West Betuwe

Hier vindt u alle informatie over de herindeling per 1 januari 2019.

Lingewaaljournaal

Lingewaaljournaal

Het Lingewaaljournaal is de gemeentelijke pagina die wekelijks verschijnt in regionaal huis-aan-huisblad Het Kontakt, editie Leerdam.

Sport,toerisme en recreatie

Sport, toerisme en recreatie

Een gezellig dagje uit in gemeente Lingewaal? In de gemeente is van alles te beleven op het gebied van wandelen, fietsen, sport, kunst, festivals en nog veel meer!

Ondernemen

Ondernemen

Hier vindt u alle informatie over ondernemers en bedrijven in gemeente Lingewaal.

Dag Lingewaal

Dag Lingewaal

Eind 2018 komt een einde aan 32 jaar gemeente Lingewaal. Op 1 januari gaat de nieuwe gemeente West Betuwe van start. Een aantal inwoners heeft het initiatief genomen voor een memorabel afscheid.

Evenementenkalender

Evenementenkalender

Op de evenementenkalender vindt u informatie over evenementen die in gemeente Lingewaal en de regio plaatsvinden.

Gemeentegids

Gemeentegids

In de digitale gemeentegids vindt u alle informatie over de gemeente zelf, maar ook over verenigingen, organisaties en bedrijven in onze gemeente.

Lingewaal in vogelvlucht

Lingewaal in vogelvlucht

Een korte film om u kennis te laten maken met de mooie en groene gemeente Lingewaal. Laat u verrassen hoe ondernemend, actief en uniek wij zijn.

Het Manifest van Lingewaal

Het Manifest van Lingewaal

In ‘Het Manifest van Lingewaal' zijn de gewenste identiteit van de gemeente en de beleidskaders tot en met 2030 in hoofdlijnen vastgesteld.

Projecten

Projecten

De gemeente Lingewaal werkt aan diverse plannen en projecten die de gemeente beter en mooier maken en  interessant zijn voor inwoners en bedrijven.

Dorpshuizen

Dorpshuizen

In elke kern is een dorpshuis aanwezig waar talloze verenigingen hun activiteiten kunnen ontplooien. Hier vindt u de adres- en contactgegevens van alle dorpshuizen in gemeente Lingewaal.