Zorg en ondersteuning nodig? (10-01-2018)

Dit item is verlopen op 07-02-2018.

Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van zorg, welzijn of rondkomen? Wilt u bijvoorbeeld dagbesteding, aangepast vervoer of huishoudelijke hulp aanvragen? Of heeft u vragen over opvoeden, relaties, wonen of werk? Dan kunt u terecht bij het Wmo-loket of het Sociaal Team.

Wanneer u in gesprek gaat met een medewerker van het Wmo-loket of het Sociaal Team is het fijn als iemand u daarbij kan helpen. Iemand die u in vertrouwen kunt nemen en die met u meedenkt. Bijvoorbeeld een vriend, familielid of vrijwilliger. Heeft u niemand in uw eigen omgeving die u kan ondersteunen? Dan kunt u zich kosteloos laten ondersteunen door de onafhankelijke cliƫntondersteuner.

Wilt u meer weten over de cliƫntondersteuner en wat deze voor u kan doen? Of wilt u meer informatie over het Wmo-loket of het Sociaal Team? Kijk dan op de website sociaal.lingewaal.nl. Daar vindt u:

  • informatie over zorg, welzijn en rondkomen;
  • een overzicht van relevante lokale, regionale en landelijke organisaties die kunnen informeren of ondersteunen. Zoals het Sociaal Team en het Wmo-loket;
  • contactgegevens van relevante organisaties;
  • een agenda met activiteiten per kern.