Werkzaamheden herinrichting centrum Vuren gestart (22-11-2018)

Op donderdag 11 oktober heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan centrum Vuren vastgesteld. De eerste werkzaamheden ter voorbereiding op de herinrichting van het openbaar gebied in het centrum van Vuren zijn gestart. Aannemer Sterk Heukelum BV heeft onlangs beplanting en bomen verwijderd. Ook richt de aannemer op korte termijn een opslagdepot op het dorpsplein in. Begin december starten de werkzaamheden aan de riolering op het dorpsplein.

Inrichting in fases

Vanaf begin volgend jaar start de definitieve inrichting van het openbaar gebied. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken wordt het werk in fases uitgevoerd. Als eerste is het westelijk deel van de Mildijk vanaf de kruising met De Rietput aan de beurt. Als het zo ver is, ontvangen omwonenden hierover een brief met meer informatie over het werk en de bereikbaarheid. De laatste werkzaamheden zullen naar verwachting nog voor de zomer van 2019 worden uitgevoerd.

Meer informatie over de inrichting van het openbaar gebied kunt u vinden op deze pagina. Als werkzaamheden zijn begonnen vindt u ook alle actuele informatie op deze pagina.