Nacht van de Nacht (11-10-2017)

Dit item is verlopen op 30-10-2017.

Op zaterdag 28 oktober doet de gemeente Lingewaal weer mee aan de Nacht van de Nacht. In het hele land wordt aandacht besteed aan het belang van duisternis. Nederland wordt in de nacht steeds lichter en meer mensen en dieren ondervinden daar hinder van.

Licht uit
U kunt ook een bijdrage leveren aan een donkere Nacht van de Nacht. Doe die avond en nacht zoveel mogelijk uw licht uit, zowel binnen als buiten.

Avondwandeling

Tijdens de Nacht van de Nacht is er ook een avondwandeling, die start bij fort Vuren (Waaldijk 29). We verzamelen om 19.00 uur met een kop koffie of thee. De wandeling start om 19.30 uur. We lopen een gedeelte van het Vurensche Klompenpad. Na de wandeling is er nog gelegenheid voor napraten en om wat te drinken in het fort.  Een groot deel van de route gaat over onverhard terrein, pas uw schoenen hierop aan. De wandeling is op eigen risico. De gemeente verstrekt veiligheidshesjes.

Aanmelden kan door een e-mail met uw naam en telefoonnummer te sturen naar info@lingewaal.nl.  U kunt ook bellen naar 0345 - 63 40 00.

Overige activiteiten

Op www.nachtvandenacht.nl vindt u andere activiteiten van verschillende organisaties.