Heeft u de stempas en de verkiezingsflyer al in huis? (07-11-2018)

Alle inwoners hebben vorige week via de post een stempas gekregen. Zonder stempas kunt u niet stemmen. Heeft u de stempas niet ontvangen? Of bent u de stempas kwijt? Vraag dan snel een vervangende stempas aan bij Burgerzaken via 0345 – 63 40 00. In de envelop met de stempas zit ook een flyer met informatie over de extra activiteiten rond de eerste verkiezingen voor de gemeenteraad van West Betuwe.

De politiek komt naar u toe: promotiebus stopt in alle kernen

Vanaf zaterdag 10 november rijdt de promotiebus voor de gemeenteraadsverkiezingen door West Betuwe. We staan in elke kern. Lokale politici gaan hier graag met u in gesprek. Kijk in het routeschema wanneer de bus bij u in de buurt is via www.westbetuwe.nl/verkiezingen.

Vraag een kandidatenlijst in braille of grote letters aan

Dit jaar kunt u een kandidatenlijst in braille of grote letters aanvragen. Deze wordt dan per post toegestuurd. Bel 0345 – 58 66 11 of stuur aan mail aan stembureau@geldermalsen.nl. U kunt de kandidatenlijsten ook laten voorlezen. Bekijk de kandidatenlijsten. Gebruik de voorleesknop op de website.

Doe de StemWijzer!

Weet u nog niet precies op wie u straks wilt stemmen? Doe de StemWijzer en zie hoe politieke partijen denken over onderwerpen die spelen in de gemeente. Met welke partij heeft u de meeste overeenkomsten? Ga naar StemWijzer.