Doe mee met de Nationale Sportweek (01-08-2018)

Dit item is verlopen op 01-09-2018.

Van 15 t/m 29 september is de Nationale Sportweek. Dan zetten sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven en andere sportaanbieders hun deuren open. Bijvoorbeeld door gratis clinics, toernooitjes of proeflessen te organiseren. Op die manier kunnen verenigingen nieuwe leden werven. Inwoners hebben de kans om kennis te maken met (nieuwe) sporten. Doet u ook mee?

Activiteiten aanmelden

Activiteiten meldt u aan via mail: h.vanzuilekom@lingewaal.nl. Geef in deze mail aan wat uw vereniging organiseert en wanneer de activiteit is. Wij brengen uw activiteit dan onder de aandacht in de regio. Vergeet ook niet om uw club aan te melden op de website www.nationalesportweek.nl. Hier kunt u uw vereniging op de kaart zetten en activiteiten delen.

Ondersteuning nodig?

Vanuit Welzijn West Betuwe organiseren Ans van Hoogdalem, combinatiefunctionaris Sport, en Stijn Brokx, buurtsportcoach, diverse activiteiten voor alle leeftijden. Zoals een groot pannavoetbaltoernooi. Ook ondersteunen zij initiatieven van verenigingen. Kan uw vereniging ondersteuning gebruiken? Neem contact op met Ans of Stijn via 0345 – 616610.

Speciale aandacht voor Aangepast Sporten

Namens de Gelderse Sportfederatie vragen we speciale aandacht voor Aangepast Sporten. Wilt u iets organiseren voor mensen met een beperking? Neem voor meer informatie contact op met Susanne van Rooijen van de Gelderse Sport Federatie via 06 – 10 78 99 27 of Susanne.van.Rooijen@geldersesportfederatie.nl.