Duurzaamheidslening

Energie besparen en comfortabel wonen

U kunt met deze lening bijvoorbeeld de aankoop van een energiezuinige verwarmingsinstallatie of zonnepanelen financieren, maar ook vloerisolatie, dakisolatie, muurisolatie en HR++ glas. Hierdoor daalt uw energierekening en stijgt de waarde van uw woning. Bovendien woont u warm en comfortabel in een goed geïsoleerd huis. Voor huurders kan het aantrekkelijk zijn om zonnepanelen aan te schaffen om energiekosten te besparen.

Levensloopbestendige aanpassingen

Naast duurzaamheidsmaatregelen kunt u tot 20% van het leenbedrag ook maatregelen financieren om langer zelfstandig thuis te wonen. U kunt hierbij denken aan aanpassing van de badkamer, de aanleg van een slaapkamer beneden of een persoonsalarm.

Aanvraag en meer informatie

Weet u niet precies welke maatregelen voor uw situatie het beste zouden passen? Voor advies kunt u terecht bij ons Energieloket.

De lening is bedoeld voor het financieren van energiebesparende en levensloopbestendige maatregelen aan de woning. De duurzaamheidslening is een lening tegen gunstige voorwaarden. Elke woningeigenaar of huurder van een bestaande woning in Lingewaal kan vanaf 5 maart 2018 de duurzaamheidslening aanvragen bij SVn.

Duurzaamheidslening aanvragen