Voorstellen Comité Dag Lingewaal

Enkele inwoners hebben tijdens de laatste Nieuwjaarsreceptie van onze gemeente het idee geopperd om drie decennia Lingewaal niet zomaar voorbij te laten gaan. Zo is het Comité Dag Lingewaal ontstaan. De insteek van het Comité is om in de maanden september, oktober en november aandacht te besteden aan “Dag Lingewaal”.

Wie zijn nu die drijvende krachten uit de kernen? In het Comité Dag Lingewaal zit uit elke kern één contactpersoon. Ieder met een grote achterban van enthousiaste inwoners die ook willen meedoen. Met elkaar zorgen zij voor een memorabel afscheid van Lingewaal. Wij stellen ze graag aan u voor:

  • Asperen: Adrie Kleppe
  • Herwijnen: Jenny Meerman
  • Heukelum: Sienus van Bommel
  • Spijk: Anton van Diepstraten
  • Vuren: Sieb Tuiten

Namens de gemeente zitten in dit Comité de burgemeester, de griffier, twee raadsleden en ambtelijke ondersteuning. Op de foto staat het voltallige Comité, druk bezig met alle voorbereidingen.

Wie zitten in het Comité? Op de foto aan tafel v.l.n.r.: Linda van Willigen (raadslid), Loes van Ruijven (burgemeester), Herman Dame (griffier), Anton van Diepstraten (Spijk), Sieb Tuiten (Vuren), Sienus van Bommel (Heukelum), Dittie van Zee (raadslid), Jenny Meerman (Herwijnen), Adrie Kleppe (Asperen), Marjan van Ooijen (medewerker gemeente)