@BorrelLinge

Elke derde dinsdag van de maand kunt in De Schildkamp in Asperen op een laagdrempelige manier netwerken. Deze netwerkborrel is opgericht om MKB, ondernemers, werknemers, zzp-ers en winkeliers in de omgeving van Utrecht, De Betuwe en Asperen en omstreken op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met elkaar.

BorrelLinge

Podium voor bedrijven

Netwerken is niet meer weg te denken in deze tijd en @BorrelLinge geeft dan ook graag ondernemers en bedrijven letterlijk een podium waarop o.a. gepitcht kan worden. Tijdens het podiumprogramma en het optreden van een artiest of band, is er op een groot scherm een presentatie te zien met veel informatie, de logo’s, foto’s van sponsoren en partijen die aan de borrel meewerken.

Thema-bijeenkomsten

Elke borrel is weer anders qua thema of beleving. Er wordt altijd voor entertainment gezorgd, een expositie van een kunstenaar en een fotograaf die de netwerkbijeenkomst met de camera vastlegt. Er worden gratis hapjes geserveerd en diverse prijzen verloot. Ook vinden er regelmatig speedmeetsessies plaats waarbij in tien minuten tijd meerdere ondernemers met elkaar in gesprek gaan en bekijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen. Na tien minuten wordt er van plek gewisseld en vindt de volgende ronde plaats.

Programma

Inloop vanaf 17.00 uur
Start programma 18.15 uur
Einde circa 20.30 uur

Iedereen is welkom (ook werkzoekenden) en aanmelden is NIET verplicht.

Organisatie

De netwerkbijeenkomst @BorrelLinge wordt georganiseerd door Hans Busscher namens Netwerken met een knipoog BV en Ralph Klaare namens Hotel De Schildkamp.

Meer informatie

Heeft u vragen, een idee of wilt u als ondernemer, kunstenaar, artiest of fotograaf een podium of de borrel sponsoren, neem dan contact op via www.borrellinge.nl. Kijk voor meer informatie ook eens op de Facebook- en Twitterpagina van @BorrelLinge.​