Activiteiten en sport

Aangepast sporten

Aangepast sporten

Wilt u graag sporten, maar denkt u daar wat extra ondersteuning bij nodig te hebben? Neem dan contact op met de regioconsulent aangepast sporten. De regioconsulent kijkt samen met u welke mogelijkheden er zijn binnen het reguliere en het aangepaste aanbod in de regio.

Golfbaan The Dutch

Golfbaan The Dutch

In Spijk bevindt zich The Dutch, een 18 holes golfbaan van International Championship niveau, geschikt voor internationale toernooien. De baan is ontworpen door topgolfer Colin Montgomerie. The Dutch is een priv├ęgolfclub, die uitsluitend toegankelijk is voor leden en hun gasten.

Manege Lingebos

Manege Lingebos

De Manege van Ruitersport Centrum Lingebos (RCL) ligt aan de Vurense kant van Het Lingebos. RCL is een 4-sterren FRNS erkende rijschool waar paardrijlessen en pensionstallingen worden aangeboden.

Bloesem in Rivierenland

Bloesem in Rivierenland

Rivierenland is de fruittuin van Nederland. Al wandelend of fietsend door de natuur val je van de ene verbazing in de andere. De bloesemperiode is de mooiste tijd van het jaar. Rivierenland is dan op haar best. Geniet van de mooiste bloesems, de lekkerste kersen en maak kennis met gastvrije telers. 

Speelbos De Kleine Waterlinie

Speelbos De Kleine Waterlinie

In het Lingebos is een superstoer speelbos met een heus speelfort, soldaten en kanonnen. Hier kunnen kinderen de hele middag met water kliederen, in bomen klauteren en verstoppertje spelen in het bos.