Bidbook West Betuwe

Vanaf 1 januari 2019 vormen Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal samen de nieuwe gemeente West Betuwe. Op weg naar deze samenvoeging willen we graag met inwoners in gesprek over de toekomst van de nieuwe gemeente. Samen met u stellen we een ‘agenda voor de toekomst’ op. Deze agenda vormt de leidraad voor de toekomstige ontwikkeling van de 26 kernen. De agenda werken we vervolgens verder uit tot een zogenaamd Bidbook. Hierin geven de inwoners aan hoe zij de toekomst van hun kern zien in de nieuwe gemeente West Betuwe: Wie zijn we en wie willen we in de toekomst zijn!

Eind 2018 stellen de gemeenteraden van Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal het Bidbook vast in een gezamenlijke vergadering. Zij bieden het vervolgens aan de gemeenteraad van de nieuwe gemeente West Betuwe aan. Met het Bidbook kan de nieuwe gemeenteraad zich vanaf de start van de nieuwe gemeente zo optimaal mogelijk inzetten voor haar inwoners.

In gesprek

Op weg naar de nieuwe gemeente West Betuwe gaan we regelmatig met u in gesprek en stellen we samen met u het Bidbook op. Dit doen we op de volgende manieren:

Top