Gemeente Lingewaal

Actueel

 • Lintje voor vier inwoners van Lingewaal

  Burgemeester Van Ruijven-van Leeuwen heeft op vrijdag 24 april vier inwoners van de gemeente Lingewaal gedecoreerd met een Koninklijke Onderscheiding. Zij zijn alle vier benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit is voorbehouden aan mensen die zich jarenlang op een bijzondere wijze vrijwillig hebben ingezet voor de samenleving.

  Lees meer
 • Oranjeactiviteiten in Lingewaal

  De komende periode zijn in Lingewaal diverse oranjeactiviteiten. Zo vieren we op 27 april Koningsdag, staan we op 4 mei stil bij de slachtoffers van oorlogen en vredesmissie en vieren we op 5 mei onze vrijheid. In alle kernen van Lingewaal wordt rondom deze dagen van alles georganiseerd voor en door onze inwoners.

  Lees meer
 • Gemeentehuis gesloten

  Het gemeentehuis is gesloten op maandag 27 april, maandag 4 mei en dinsdag 5 mei. Uitsluitend voor het doen van aangifte van geboorte en overlijden is het gemeentehuis open op maandag 4 mei van 8.30 tot 9.30 uur.

  Lees meer
 • Verslag raadsvergadering 16 april

  Op 16 april heeft de gemeenteraad vergaderd. U kunt het volledige verslag vinden op www.lingewaal.nl. De raad heeft de volgende besluiten genomen.

  Lees meer
 • Denkt u aan de vragenlijst? Onderzoek veiligheid

  De gemeente Lingewaal vindt een veilige woon- leefomgeving erg belangrijk. Daarom wil de gemeente in beeld krijgen hoe de inwoners denken over hun eigen omgeving. Op 8 april is huis-aan-huis een vragenlijst verspreid. Alle inwoners van 11 jaar en ouder kunnen meedoen aan dit onderzoek.

  Lees meer