Gemeente Lingewaal

Actueel

 • Agenda gemeenteraad

  Op donderdag 10 december vergadert de gemeenteraad van Lingewaal om 20.00 uur in het gemeentehuis te Asperen. De raadsvergadering is openbaar. U bent van harte welkom om deze vergadering op de publieke tribune bij te wonen.

  Lees meer
 • Koninklijke Onderscheiding voor Jared Sacks uit Herwijnen

  Op zondagmiddag 29 november 2015 heeft burgemeester Van Ruijven-van Leeuwen een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Sacks uit Herwijnen. Hij is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

  Lees meer
 • Volg ons op sociale media

  De gemeente houdt u graag op de hoogte over gemeentelijke informatie en over zaken die in uw omgeving spelen. Wij doen dat sinds kort ook via de sociale media  Facebook en Twitter.

  Lees meer
 • Mobiel bereik 112

  Uit onderzoek van TNO en Agentschap Telecom blijkt dat het in Nederland goed geregeld is met de mobiele bereikbaarheid van het alarmnummer 112. In 99% van de gevallen slaagt een mobiele oproep naar het alarmnummer. In een aantal gebieden is de kans om 112 te bereiken (statistisch gezien) minder dan 99%.

  Lees meer
 • Onderscheiding voor zeven redders van drenkeling Vuren

  Vrijdag 20 november hebben maar liefst zeven mensen de bronzen medaille van de Maatschappij tot Redding van Drenkelingen ontvangen uit handen van  burgemeester Van Ruijven-van Leeuwen. De mannen hebben gezamenlijk het leven gered van een automobilist die in Vuren te water was geraakt.

  Lees meer