Gemeente Lingewaal

Actueel

 • Weekendafsluitingen A15

  Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de A15 tussen de knooppunten Gorinchem en Deil. Tijdens de weekenden krijgt de weg weg gedeeltelijk nieuw asfalt en worden detectielussen en voegovergangen vervangen. Hiervoor is aantal weekendafsluitingen nodig.

  Lees meer
 • Uitkomst onderzoek toekomst Lingewaal

  Op dinsdag 8 juli presenteerde onderzoeksbureau Berenschot de resultaten van het recent uitgevoerde onderzoek naar de mogelijkheden voor bestuurlijke samenwerking. Iedere inwoner van Lingewaal heeft in de maand juni gelegenheid gekregen inbreng te leveren. 

  Lees meer
 • Samen tegen woninginbraken!

  In juni is in Lingewaal één inbraak gepleegd. De woninginbraak vond plaats in Heukelum aan de Molenstraat. Deze inbraak werd in de nacht gepleegd.

  Lees meer
 • Boerderij “Den Oude Dijk” genomineerd voor “Gelders Boerenerf 2014”

  Boerderij “Den Oude Dijk” in Herwijnen is genomineerd voor het Gelders Boerenerf van het jaar. Om te winnen heeft de boerderij uw stem nodig! Breng daarom nú uw stem uit via de website www.boerenerfgoedgelderland.nl.  

  Lees meer
 • Regelingen Gelderland maken energie-efficiëntie aantrekkelijk

  Wilt u ontdekken welke kansen er liggen op het gebied van energie-efficiëntie? En welke regelingen er hier in Gelderland voor bestaan om deze kansen te benutten? Kom op 11 september dan naar het congres ‘Nieuwe kansen voor energiebesparing in Gelderland’ in Burgers’ Zoo in Arnhem.

  Lees meer