Gemeente Lingewaal

Actueel

 • Oprichtingsvergadering speeltuinvereniging Asperen

  In Asperen hebben vier ouders het initiatief genomen om een speeltuinvereniging op te richten. Op donderdag 30 oktober is om 19.30 uur in het gemeentehuis de oprichtingsvergadering. 

  Lees meer
 • Agenda raadsvergadering 6 november

  Op donderdag 6 november vergadert de gemeenteraad van Lingewaal om 20.00 uur in het gemeentehuis te Asperen. De raadsvergadering is openbaar. U bent van harte welkom om deze vergadering op de publieke tribune bij te wonen.

  Lees meer
 • Subsidie voor kleine woningaanpassingen

  Per 1 november kunnen inwoners van Lingewaal subsidie krijgen voor kleine woningaanpassingen. Het gaat om aanpassingen die nodig zijn om in de eigen woning te kunnen blijven wonen, ook met het ouder worden. De huistest en de woonadviseur kunnen u helpen om vast te stellen welke knelpunten opgelost kunnen worden.

  Lees meer
 • Aanpassingen kruisingen Leerdamseweg Asperen

  De gemeente gaat de komende periode een aantal werkzaamheden uitvoeren die volgen uit het door de gemeenteraad vastgestelde verkeersveiligheidsplan. In Asperen is vanaf maandagmorgen 3 november tot en met vrijdag 7 november een aantal aansluitingen met de Leerdamseweg geheel of gedeeltelijk afgesloten.

  Lees meer
 • ElkWelzijn zoekt vrijwillige buurtbemiddelaars

  ElkWelzijn biedt buurtbemiddeling aan in negen gemeenten in regio Rivierenland. Voor de uitbreiding van het bemiddelaarsteam is ElkWelzijn op zoek naar vrijwilligers uit de gemeenten Lingewaal, Neerijnen en Zaltbommel die in deze regio willen bemiddelen.

  Lees meer